Csapatunk

...akikkel csapatunk!

 Ha betérsz hozzánk az üzletbe akkor most már négyen fogadunk! Tündi a színek szakértője, Petya a raktár ura, Dénes az ajánlatok készítője és Lucyke a csupaszív kutya!


Ő itt Tündi. Lakberendező! A színek, formák, stílusok csalhatatlan szakértője! Ha segítség kell, hogyan rendezd be otthonod, hozzá nyugodtan fordulhatsz! Ő felel a szállítások zavartalan lebonyolításáért is, és mindenre emlékszik :-)!

Dénes már több mint 17 éve a szakmában dolgozik! Burkolási kérdésekben hozzá fordulhatsz! Ismeri az élvédőket, ragasztókat, speciális profilokat is. De ha árajánlatot kérsz, ő készíti el Neked!
Ahogy egyre többen kíváncsiak voltatok üzletünkre, úgy sürgetővé vált, hogy egy új kollégával bővüljön csapatunk! Szerencsére Peti is úgy gondolta, hogy szívesen csatlakozna hozzánk! Kedvességével és huncut mosolyával rögtön levett minket a lábunkról! Nyugodtan kérdezheted Őt is a csempékről vagy szaniterekről is! A megérkezett rendelésedet is Ő készíti össze Neked!


Lucy-ke a bolt elengedhetetlen "tartozéka"! Játszik, futkározik a gyerekek kedvence! Mindenkit örömmel üdvözöl! 3 és fél kiló igazi szeretet! Nem is vitás, kutyabarát bolt vagyunk!