Burkolatok

Kezdődhet az igazi keresgélés! :-)

Rengeteg gyár között válogathatsz! Ha ezek között nem találsz, vagy nem igazodsz el akkor inkább gyere be hozzánk és (ha van időnk, egy kávé mellett) segítünk megtervezni lakásodat!    


                    Bővebb információért kattints annak a gyárnak a nevére amelyik érdekel!

Flaviker

Ebben az olasz gyárban kimagasló minőségű burkolatok készülnek!  Gyártanak 30*60 cm-es mérettől egészen a 160*360 cm-es méretig burkolatokat! Ezeket használhatod a fürdődbe vagy a házad külső borítására is!

Tilezza

Ez üzletünk legújabb terméke! 11 mm-es él csiszolt lapokat gyártanak! Kiváló minőség, gyönyörű design!

Beltérben és kültérben is nyugodtan alkalmazhatod! 

Equipe

Ha egyedi megjelenésű fürdőre vagy konyhára vágysz, ezt érdemes megnézned!

Arte

Lengyelek kedvelt gyára! Olcsó árfekvése népszerüvé teszi! Elég nagy választékát egy héten belül átveheted üzletünkben!

Marazzi

Olasz gyártó! Szép burkolatokat gyárt, nagyon jó minőségben!  Erre még egy burkoló sem panaszkodott.....       Gyere be üzletünkbe  nézd meg valóságban, van egy pár mintánk!

Opoczno

Lengyelek! Elég ismertek! Jó tervezőkkel dolgoznak. Megér egy pár percet rájuk szánnod! Sok termékét egy héten belül szállítjuk, és már ragaszthatja is a "mester"!

Paradyz

Hasonlókat tudnék írni mint az opoczno gyárnál! Lengyelek Ők is, nagy fantáziával! Gyorsan meghozzuk hogy ne kelljen sokat várnod!

Tubadzin

Egy elég jelentős gyártó a lengyel sorban! Rengeteg terméke van ami gyorsan megérkezik rendelés után!

Baldocer

Spanyol gyár! Sajnos nem minden termékét hozzák az országba, de szerencsére a jó dolgok azért szépen megérkeznek tőlük is...:-)

Egger parketták

Német gyártó, német minőség! Nagy választék elérhető áron. Ezek a laminált parketták hűen visszaadják a fa természetességét. Burkolhatod vele az irodád vagy a lakásod! Teljes rendszerben tudjuk szállítani rövid határidővel

Mozaikok

Vannak üveg, kő, fém és ezek keverékei is! Ezekért tényleg be kell jönnöd hozzánk! Felhasználhatod nagyobb felületekre, vagy csíkokra vágva dekornak is!

Golden Tile, Zorka, Amelia, Refin, Energieker stb....

Ezeket már nem is részletezem :-) Ezektől a gyártóktol is van nálunk sok-sok bemutató termék! Legyen szó nagy formátumú, polírozott, fényes lapról, vagy famintás burkolatról, ha meglátogatsz minket, végig mutatjuk őket!

Tau Ceramica

Egy új spanyol gyár a termék palettánkon! Prémium kategóriás burkolatait érdemes megnézni!  

Cersanit

Egyik legnagyobb lengyel burkolatgyára! Gyáraiban készít még bútorokat és szanitereket is! Mi elsősorban csempéivel és padlólapjaival foglalkozunk!

KTL

Spanyol ország jelentős gyára! Nagy választék és jó minőség jellemzi! A termékeik egy részét megnézheted nálunk!

STN Ceramica

Ők szintén spanyolok! Néhány lapjuk  bemutatásra került nálunk! Ha kíváncsi vagy rájuk, gyere nézd meg őket!