Burkolatok

Kezdődhet az igazi keresgélés! :-)

Rengeteg gyár között válogathatsz! Ha ezek között nem találsz, vagy nem igazodsz el akkor inkább gyere be hozzánk és (ha van időnk, egy kávé mellett) segítünk megtervezni lakásodat!    


                    Bővebb információért kattints annak a gyárnak a nevére amelyik érdekel!

Tilezza

Ez üzletünk legújabb terméke! 11 mm-es él csiszolt lapokat gyártanak! Kiváló minőség, gyönyörű design!

Beltérben és kültérben is nyugodtan alkalmazhatod! 

Arte

Lengyelek kedvelt gyára! Olcsó árfekvése népszerüvé teszi! Elég nagy választékát egy héten belül átveheted üzletünkben!

Marazzi

Olasz gyártó! Szép burkolatokat gyárt, nagyon jó minőségben!  Erre még egy burkoló sem panaszkodott.....       Gyere be üzletünkbe  nézd meg valóságban, van egy pár mintánk!

Opoczno

Lengyelek! Elég ismertek! Jó tervezőkkel dolgoznak. Megér egy pár percet rájuk szánnod! Sok termékét egy héten belül szállítjuk, és már ragaszthatja is a "mester"!

Paradyz

Hasonlókat tudnék írni mint az opoczno gyárnál! Lengyelek Ők is, nagy fantáziával! Gyorsan meghozzuk hogy ne kelljen sokat várnod!

Unicer

Ők egy kevésbé ismert spanyol gyár! Személy szerint én szeretem egyediségüket! Pár héten belül szállítjuk, ha beleszeretsz egy csempéjébe!

Incana

Díszes falburkolatokat gyártanak öntött technológiával Lengyelországban! Kő, tégla és egyedi mintájú díszítő burkolat választéka teljesen átalakul 2017-ben! Érdemes figyelni rájuk!

Tubadzin

Egy elég jelentős gyártó a lengyel sorban! Rengeteg terméke van ami gyorsan megérkezik rendelés után!

Baldocer

Spanyol gyár! Sajnos nem minden termékét hozzák az országba, de szerencsére a jó dolgok azért szépen megérkeznek tőlük is...:-)

Egger parketták

Német gyártó, német minőség! Nagy választék elérhető áron. Ezek a laminált parketták hűen visszaadják a fa természetességét. Burkolhatod vele az irodád vagy a lakásod! Teljes rendszerben tudjuk szállítani rövid határidővel

Mozaikok

Vannak üveg, kő, fém és ezek keverékei is! Ezekért tényleg be kell jönnöd hozzánk! Felhasználhatod nagyobb felületekre, vagy csíkokra vágva dekornak is!

Golden Tile, Zorka, Amelia, Undefasa, Refin, Energieker stb....

Ezeket már nem is részletezem :-) Ezektől a gyártóktol is van nálunk sok-sok bemutató termék! Legyen szó nagy formátumú, polírozott, fényes lapról, vagy famintás burkolatról, ha meglátogatsz minket, végig mutatjuk őket!

Tau Ceramica

Egy új spanyol gyár a termék palettánkon! Prémium kategóriás burkolatait érdemes megnézni!