Kádak,zuhanykabinok

Keressél sarokkádat vagy egy szép zuhanyajtót, mi biztosan tudunk ajánlani elképzelésednek megfelelő terméket!

Bővebb információért kattints annak a gyárnak a nevére amelyik érdekel!


Riho

Holland gyártó mely egyaránt gyárt kádakat és kabinokat! Minimál stílus az igazi erősségük! Nagyon jó minőség, gyorsan meghozzuk ha megrendeled!

Roltechnik

Cseh gyár, kabinokat és kádakat gyárt! Változatos formákat, erős szerkezettel párosította! Legújabb termékcsaládjuk a saválló anyagból készült fürdőszobai kiegészítők. Ezeket már mi is raktáron tartjuk üzletünkben!

Radaway

Ha szeretnél egy jó zuhanykabint vagy zuhanyajtót, akkor ennek a lengyelországi gyárnak biztos találsz egy tetszetős darabot!


Ravak

Talán ezt a nevet már mindenki hallotta! Piacvezető termékeket készít! Jó design, kiváló minőség, hosszú élettartam jellemzi! Ha bejössz üzletünkbe, segítünk eligazodni a rengeteg termékük között!


Sapho

Kád, zuhanykabin, zuhanyajtó vagy csaptelep, a saphos srácok mindből tudnak adni neked! Válogass kedvedre!


Kolpa San

Ha meg akarsz győződni ennek a szlovén gyárnak a termékei megbízhatóságáról, gyere be hozzánk  és nézd meg személyesen bemutató darabjait!

M-Acryl

Sok-sok kád, változatos formák! Kiváló ár-érték arány mellett vállalnak tíz év garanciát! Mielőtt döntesz ne hagyd ki ezeket sem!

VitalSpa masszázsmedence

Végre itt egy magyar gyártó aki a legjobb minőségben, megfizethető áron készít energiatakarékos medencéket! Rakhatod a teraszodra vagy beltérbe, ezek a medencék a e kényelmedet szolgálják!